Fizetés és Szállítás

Személyes átvétel esetén

Ingyenes

Futárszolgálat

GLS
Online bankkártyás (Simplepay) és Banki Előreutalás esetén

0 Ft - Ingyenes

Utánvételes fizetés esetén

490 Ft

Futárszolgálat Magyar Posta - MPL
Online bankkártyás (Simplepay) és Banki Előreutalás esetén 1990 Ft
Utánvételes fizetés esetén 2490 Ft

 

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvétel esetén a terméket a termék elkészültét jelző telefonos és email-es értesítés után a 1203 Budapest Török Flóris utca 29. szám alatt lehet átvenni. A személyes átvételi pont nem üzlethelység, így várakozni csak az utcán lehetséges. Az átvétel időpontjáról érdemes telefonon egyeztetni. 

Megközelítése: 51-es villamos Török Flóris utca megálló, 3-as villamos Gubacsi út végállomás, 119,166-os autóbuszok János tér megálló.

Parkolás: Az utcán biztonságos és ingyenes, továbbá könnyen található üres parkolóhely. 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A termékek szállítási (Nem azonos a gyártási idővel ami 4-6 munkanap) ideje 1 munkanap. Kiemelt időszakokban, mint pl: karácsony, ettől magasabb szállítási idő is előfordulhat a rendelések függvényében. Az aktuális szállítási időt a termék oldalán jelezzük illetve a rendelés visszaigazoló emailben is feltüntetjük.

A megrendelés leadását, majd futárszolgálatnak történő átadását követően emailben vagy sms-ben értesítenek a küldemény érkezéséről. A küldeményeket három egymást követő munkanap kísérelik meg kézbesíteni 08:00 és 18:00 óra között. Amennyiben sikertelen mindhárom kézbesítés, úgy a csomagátvétel meghiúsul aminek következményeiről lentebb olvashat. 

Csomag nyomonkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
A csomagszámot a GLS futárszolgálatnak történő átadást követően emailben elküldik neked.

GLS futárszolgálat elérhetősége:

E-mail: info@gls-hungary.com
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 29 / 88-6670
Munkanapokon: 07:00-18:00
Web: www.gls-hungary.com

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Minden egyes vásárlásról e-számlát állítunk ki, ami a megrendelés leadását követően automatikusan kiküldésre kerül. A honlapon található árak a fogyasztók számára a végső („bruttó”) árak. Az Eladó alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az árak 0% Áfát tartalmaznak.

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS - SIMPLEPAY

A SimplePay elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban. A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes.
Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

 

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Utánvételes fizetés esetén a terméket a kézbesítéskor készpénzben vagy abban az esetben ha a kézbesítést végző személynél van banki terminál akkor kártyávasl is kiegyenlítheted. 
Figyelem! Utánvételes rendelés esetén a megrendelést követő 24 órában van lehetőséged a terméket lemondani, ellenkező esetben az alábbi kártérítési díjakat van jogunk követelni (a kinyomtatott és becsomagolt lámpák bizonyos alkatrészeit újra tudjuk hasznosítani):
  • Elkészített de fel nem adott rendelés lemondása esetén 5000 HUF
  • Feladásra került, át nem vett küldemény 8000 HUF
  A kártérítési követelésünket lehetősége van kiegyenlíteni készpénzes, banki utalásos, illetve SimplePay-es (online Bankkártya) lehetőségekkel. Az összeg kiegyenlítésére 15 nap áll rendelkezésre. A fizetés kiegyenlítésének elmaradása esetén Polgári Peres úton érvényesítjük a követelésünket, melynek perköltségét a vásárló köteles megtéríteni az eladó számára. 

      BANKI ELŐREUTALÁS (HA NINCS BANKKÁRTYÁD)

      A rendelés leadását követően az utaláshoz szükséges banki adatok:
      • Kedvezményezett neve: Kaszti Máté E.V. 
      • Bank neve:  Wise
      • Számlaszám: 12600016-18249441-75287390
      • Közlemény: Rendelési azonosító feltüntetése, amit a visszaigazoló emailben találsz.